Foto:

Ny vänsterspiker klar för LVC dam!

LVC dam fortsätter att värva nya spelare. Den senaste värvningen är Emelie Hedenberg som den senaste säsongen spelade i Lunds VK. Vänsterspikern har spelat flera säsonger i Elitserien och studerat på RIG samt representerat juniorlandslaget.

Ett flertal klubbar var intresserade av hennes signatur men valet föll till slut på nykomlingen LVC. -Det känns väldigt skönt att jag nu beslutat mig för att spela för LVC. Jag tror att jag har de bästa möjligheterna och förutsättningarna just här om jag tänker på mina personliga målsättningar inför den kommande säsongen, säger Hedenberg.

Sportchefen i LVC dam, Oskar Fasting, är väldigt belåten med den senaste värvningen: - Jag är oerhört glad över att Emelie har skrivit på för oss. Med sin elitserierutin och kvalitet på spelet så kommer hon att tillföra väldigt mycket till vårt lag. Det är verkligen jätteroligt att hon väljer oss framför andra etablerade elitserieföreningar. Emelie är en väldigt målinriktad spelare som har en hög ambitionsnivå och en professionell attityd, kommenterar Oskar Fasting värvningen.

Vi avslutar med att ställa två frågor till Emelie:

1.Vilka förväntningar har du på dig själv inför den kommande säsongen?

Jag hoppas på en bättre prestation av mig själv än förra säsongen och hoppas även på mycket teknisk utveckling framförallt i anfall. Jag vill dessutom bli en mer stabil spelare vilket är det viktigaste att uppnå om man vill lyckas och göra så bra ifrån sig som möjligt under en hel säsong.

2.Vilka styrkor har du som volleybollspelare?

Att jag har en väldig träningsvilja, att alltid vilja göra bättre från mig och träna hårt. Sedan hoppas och tror jag även att min glädje och energi smittar av sig när jag känner att jag kan spela ut och vara mitt lite galna jag.

Fakta

Namn: Emelie Hedenberg

Ålder: 22

Position: Vänsterspiker

Tidigare klubbar: Lunds VK, Hylte/Halmstad, RIG Falköping

LVC hälsar Emelie välkommen till Linköping och hoppas på att hon kommer att trivas !

2017-06-27 10:50

Skrivet av: Oskar Fasting