Mathias Gustafsson fortsätter som tränare för L

Inför den föregående säsongen tillträde den förre elitspelaren i LVC, Mathias Gustafsson, som ny tränare för elitserienykomlingen LVC dam.

Under Gustafsson ledning gjorde laget en mycket stark säsong och slutade på femteplats i grundserien.

Nu är Gustafsson klar för ytterligare en säsong som huvudtränare för LVC dam: – Det känns roligt att fortsätta jobba med laget en säsong till. Mycket från förra säsongen var bra, men en del i upplägget kan förbättras så vi kan bli ett bättre lag.

Det är roligt att vi får in lite nya krafter, men det är viktigt att stommen är kvar så vi kan fortsätta med vårt spel i den riktningen vi startade förra säsongen. Snart drar det igång och jag hoppas på en ännu bättre säsong från vår sida, säger Gustafsson.

Sportchefen för LVC dam, Oskar Fasting, är mycket glad att Gustafsson fortsätter som tränare: – Det känns jättebra att Mathias är klar för ytterligare en säsong som tränare för damlaget. Vi var mycket nöjda med hans insatser förra säsongen. Han blir givetvis väldigt viktigt för oss i vår strävan att uppnå högre sportsliga resultat nästa säsong, kommenterar Fasting kontraktsskrivningen.

2018-08-08 17:23

Skrivet av: Namn