Johan Isacsson tränare
Foto: Magnus Lilja

Guldtränaren är tillbaka

Med en vecka kvar till elitseriepremiären är det äntligen klart att landslagstränaren Johan Isacsson också kommer att träna Linköping Volleyboll Clubs herrlag den kommande säsongen.

Johan Isacsson tränade LVC även under säsongen 2016/17 och den gången räckte det ända till SM-Guld, LVCs fjärde SM-Guld genom tiderna. Det var tänkt att han skulle fortsätta träna LVC men fick ett erbjudande från Solingen i tyska Bundesligan som han inte kunde tacka nej till. Till den här säsongen har Johan Isacsson återvänt till Sverige och till LVC.

Johan Isacsson följde LVC på avstånd förra säsongen och med fem LVC spelare i landslaget känner han lagets potential bra.

- Johan har varit på gång en längre tid, säger LVCs ordförande Bosse Kindgren, och nu kunde vi äntligen skriv kontrakt. Linköping är en populär stad att bo i, och vi har haft svårt att hitta en lägenhet till Johan.

Att LVCs damlag i elitserien även i år tränas av Mathias Gustafsson är klart sedan tidigare. Båda lagen inleder årets elitserie i volleyboll på hemmaplan i Sporthallen på lördag 29 september genom att möte Sollentuna Wolley.

2018-09-22 10:59

Skrivet av: