Matchfakta
LVC   TIER
3     -     0
25-20, 25-21, 25-22

Säker vinst med decimerad trupp

LVC herr stod för en stabil insats i premiären mot Tierp. I Martin Larsson och Albert Johanssons frånvara var truppen tunn men turligt nog var Albin Johansson redo efter en långvarig skada som han erhöll samband med Beachvollleyboll.

LVC tog tag i spelet direkt och hade ett par poängs ledning i mitten av första set när Tierps center Adrian Norrby trampade snett. Trots denna skada spelade Tierp upp sig men avslutningen på setet gick i LVC´s favör som kunde spela hem setet med 25-20.

Andra set var det likt det första med LVC i knapp ledning mestadels men där Tierp vägrade ge upp. Mot slutet var det samma scenario som i första och Linköping vann det med 25-21.

Det tredje och sista setet var nog Tierps bästa men LVC rutinerade lag lyfte sig och lyckades knyta ihop säcken med siffrorna 25-22.

LVC´s spelande tränare Albin Eriksson säger: – Bra tempo och stabilt spel i stort sätt hela första med en liten svacka i mitten. Andra är i likadant med en dipp i mitten av setet. Tredje blir lite jämnare där Tierp göra det bra ända in i slutet. Är mest nöjd med vårt blockspel och en bra aggressivitet i våra attacker.

Bästa poängplockare:

Tomasz Mroz 21 poäng och Albin Eriksson 11 poäng

2017-10-08 23:00

Skrivet av: webbredaktiionen